Over Antoine


contactNPGA- golfprofessional

Antoine de Blok is sinds 2001 werkzaam als NPGA- golfprofessional.
Hij is een gepassioneerd sporter en heeft onder andere voetbal, tennis en cricket als balsport beoefend.

 

Liefde voor sport

Van 1991 tot 2005 gaf Antoine, als gediplomeerd tennisleraar, lessen op diverse verenigingen aan beginners, gevorderde en wedstrijd tennissers, en aan alle leeftijden. In zijn vrije tijd bevindt hij zich vaak bij Club Pellikaan voor tennis, fitness en spinning .

 

Kennismaking met de golfsport

In 1989 kwam Antoine in aanraking met de golfsport tijdens zijn sportopleiding CIOS te Sittard. Meteen was hij volledig in de ban van het spel.

Na het CIOS is Antoine contact gaan zoeken met het Efteling Golfpark om daar te gaan werken als caddiemaster en in ruil daarvoor kreeg hij les van Raymond Scheffer.

 

Opleiding teaching-pro
Hij heeft hard getraind om het desgewenst toelatingsniveau te bereiken en in 2004 heeft hij zowel de B als de A licentie met succes afgerond als NPGA- golf professional.

 

Werkervaring als golfleraar

Na de opleiding is Antoine van start gegaan als golf professional bij het Efteling Golfpark, hij heeft daar 7 jaar gewerkt.

Daarna is hij verhuisd naar Prise D’Eau Golf te Tilburg. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het geven van groepslessen voor alle abonnement houders, competitie trainingen, privĂ© lessen, golfreizen organiseren en het werven van business leden en daarmee golfen.

Vanaf april 2012 is hij zelfstandig geworden als golf professional. Bij de locatie van Golfbaan de Gulbergen. Tijdens de winter maanden verzorgt hij indoor golflessen bij Club Pellikaan te Goirle.

Vanaf 1 maart 2013 gestart als golf professional bij Golfbaan de Achterste Hoef te Bladel.

 

Tot ziens!

Antoine hoopt u snel te mogen ontmoeten op een van de locaties!

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Antoine de Blok.

 

Voor meer informatie over de diploma’s klik hier.